2019 Yılında Sanayiler Akıllı Teknolojiler İle Korunuyor

Her şeyin sensörlerle algılandığı ve ölçüldüğü bir dünyada tesisler de  daha yüksek güvenlik standartlarına ve verimliliğe kavuşuyor.
Endüstriyel tesislerin nitelik ve kapsamları, zorlu güvenlik süreçlerini beraberinde getiriyor. Bu sınıftaki yapılar akla ilk olarak fabrika ve üretim tesislerini getirse de depolama, dağıtım, arıtma gibi farklı konularda hizmet veren tesislerin de bu kapsamda değerlendirilmesi gerekiyor. Sensormatic, güvenlik teknolojileri alanındaki 25 yıllık tecrübesiyle tesis güvenliğinde standartları yükseltiyor. Her tesis özelinde yaptığı titiz ön hazırlık süreçleriyle, yapılar için özel projeler geliştiriyor.
Tesis güvenliğinde hizmet ya da üretim alanındaki niteliğin, markanın gücü ve menşei ile birlikte belirleyici bir role sahip olduğunu belirten Sensormatic CEO’su İsmail Uzelli, risk profilinin doğru belirlenmesi gerektiğini vurguluyor.

Tesislerde risk profilini doğru belirlemek şart

Risk profili belirleme noktasında, firmaların kendilerine bazı temel sorular sorması gerektiğini belirten Uzelli, ilgili tesis ve yerleşkenin konumunun büyük önem taşıdığını söylüyor. Tesiste Ar-Ge çalışması gerektiren ve dolayısıyla sanayi casusluğuna konu olabilecek alanların, patlama ya da alev alma riski bulunan kimyasal madde alanlarının risk analizinde ele alınması gerektiğini ifade ediyor. Müşterilerini yüksek, orta ve düşük öncelikli risk grupları üzerinden değerlendiren Sensormatic, tesislere her seviyede kapsamlı güvenlik çözümleri sunuyor…
Haberin detaylarına aşağıdaki linkten erişebilirsiniz.

Kaynak : https://www.cybermagonline.com/2019-yilinda-sanayiler-akilli-teknolojiler-ile-korunuyor